Dongemond Schoolhandbaltoernooi 4 januari 2019

12 oktober, 2018
beheerder

Op 5 januari 2018 werd er sinds lange tijd weer een schoolhandbaltoernooi georganiseerd door Goodflooring HMC. Met maar liefst 160 deelnemende kinderen uit groep 3 t/m 8 werd dit een  daverend succes. De kinderen hadden een top(sport)dag. Ieder team speelde 5 wedstrijden en kreeg daarnaast ook nog een handbalclinic van ervaren HMC-trainers. Na afloop werden de prijzen uitgereikt door burgemeester Van Hees. Het winnende team bij groep 8, afkomstig  van basisschool De Ruif, mocht strijden om het Brabants kampioenschap Schoolhandbal en is zelfs Brabants kampioen geworden!

Opnieuw toernooi in kerstvakantie
Gezien de opkomst en de vele positieve reacties kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Goodflooring HMC  gaat dus in de komende kerstvakantie het schoolhandbaltoernooi opnieuw organiseren. Leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen in Geertruidenberg, Raamsdonksveer en Raamsdonk zijn weer van harte welkom. Het schoolhandbaltoernooi wordt gehouden op vrijdag 4 januari 2019 in sporthal Dongemond in Raamsdonksveer.

Teams inschrijven voor 15 november
Zit je in groep 3 t/m 8 en vind je het leuk om met je vriendjes en vriendinnetjes een sportieve dag te hebben in de kerstvakantie? Maak dan een team van 7 spelers, verzin een originele naam en schrijf je snel in. Inschrijven kan tot 15 november! Nog voor de herfstvakantie worden op de scholen de aanmeldingsformulieren (inclusief lesmateriaal) afgegeven. Vraag er gerust naar bij de leerkrachten. Of kijk op onze Facebookpagina Schoolhandbaltoernooi Dongemond. Het aanmeldingsformulier is ook daar te downloaden. Let op:  vol = vol! Vanwege de beschikbare ruimte en zaaluren kunnen misschien niet alle teams meedoen. De inschrijving van teams wordt daarom op volgorde van binnenkomst per leeftijdsgroep verwerkt.