Lidmaatschap

Doe je mee?

Lidmaatschap info

Wil je lid worden van H.M.C. Raamsdonksveer? Of wil je toch eerst nog kennis maken met de veelzijdige teamsport handbal? Dat kan, want je mag gratis een drietal proeftrainingen volgen. Dan kun je daarna altijd nog besluiten om wel of geen lid te worden.

Wil je meer informatie: info@hmcraamsdonksveer.nl

Contributie

Op het moment dat u lid wordt van handbalvereniging HMC Raamsdonksveer bent u eenmalig inschrijfgeld verschuldigd. Dit bedraagt € 2,50. Daarnaast dient u maandelijks contributie te betalen.  De volgende contributiebedragen zijn van toepassing:

CategorieBedrag per maandBedrag per kwartaalToeslag wedstrijdsport per jaar
    
Senior€ 23,50€ 70,50€ 75,00
    
A-jeugd€ 18,00€ 54,00€ 50,00
    
B-jeugd€ 18,00€ 54,00€ 40,00
    
C-jeugd€ 15,00€ 45,00€ 35,00
    
D-jeugd€ 13,50€ 40,50 
    
E-jeugd€ 13,50€ 40,50 
    
F-jeugd€ 11,00€ 33,00 
    
Recreant€ 10,00€ 30,00 
    
Rustend lid€ 6,00€ 18,00 

Om de administratie eenvoudig en duidelijk te houden willen wij graag de contributie via automatische incasso innen. Bij inschrijving ontvangt u dan ook een machtigingskaart die u samen met het inschrijvingsbewijs dient in te leveren. Voor vragen betreffende de contributie kunt u zich altijd wenden tot de penningmeester.

De toeslag van de wedstrijdsport wordt eenmalig automatisch afgeschreven medio september/oktober.

Als extra aandachtspunt geldt dat er, bij het afmelden als lid, wordt gekeken naar het contributiebedrag dat u eventueel nog verschuldigd bent. Zoals in onze regels beschreven is een lid contributie verschuldigd tot en met het kwartaal waarin de afmelding heeft plaatsgevonden.  Bijvoorbeeld; wanneer je jezelf in februari 2020 hebt afgemeld, dan moet je het 1e kwartaal van 2020 nog contributie betalen.

Ouders nieuw lid

Wat wij wensen en jij of je ouders moeten weten!

 • Graag uw kind(eren) minimaal 15 minuten voor aanvang van de training brengen en voor de thuiswedstrijd is dat zelfs 30 minuten.
 • Kijken mag, vanaf de zijlijn of vanaf de tribune, roepen en schreeuwen liever niet.
 • Zaalschoenen zonder zwarte zolen. Graag in de zaal alleen met sportschoenen die niet buiten zijn         
 • Vraag uw kind(eren) haar of zijn sportschoenen bij de training/wedstrijd pas aan te trekken.
 • Douchen na de wedstrijd en de training is heerlijk, gezond en vaak ook gezellig.
 • Bij de activiteiten is begeleiding van de ouders bij de F- en E-jeugd gewenst, wel vragen wij aan de vaders om de kleedkamer niet te betreden.
 • Bij activiteiten voor boven de 18 zijn ook alle ouders van de jeugd welkom.
 • Lees met uw kind(eren) de spelregels eens door, handig voor het kind maar zeker zo handig voor u.
 • Laat uw kind(eren) de training/wedstrijd bijtijds afbellen als hij of zij niet aanwezig kan zijn, dan weet de trainer waarop hij/zij kan rekenen.
 • Heeft u zin om te helpen bij een activiteit, schroom dan niet en geef dit door aan de trainer/coach.
 • Denk aan kniebeschermers. Het beschermt en helpt echt. Het is niet hinderlijk als het goed past. Het is zeker niet belachelijk om te dragen. Al is het niet verplicht, draag het altijd, ook op de training, voorkomen is beter dan genezen.
 • Voor vragen u altijd terecht bij de trainer, coach of begeleider.

Opzeggen als lid

Dit gebeurt niet altijd correct en daarom leidt dit vaak tot misverstanden. Daarom wil het bestuur nog eens aangeven wat hier de regels zijn.

 • Afmelden kan alleen bij degene die de ledenadministratie beheert. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
 • Het afmelden dient schriftelijk te gebeuren. Voor wat betreft de contributieheffing is bepaald, dat de contributie van het kwartaal waarin men afmeldt nog betaald moet worden.
 • Meldt men dus bijvoorbeeld af op 3 oktober dan moet het vierde kwartaal nog betaald worden.

Tijdelijk afmelden als spelend lid.

Wanneer men langdurig geblesseerd is, kan men zich tijdelijk afmelden als spelend lid, omdat men niet mee kan doen met trainingen en wedstrijden. Dan gelden dezelfde regels als hierboven. Je betaalt de contributie van het kwartaal waarin je afmeldt, stopt daarna met het betalen van contributie en begint te betalen als je weer gaat spelen en trainen. Let wel: alleen afmelden voor de zomer- of wintercompetitie is niet toegestaan.

Een afmelding bij trainer of coach is niet geldig. Voor een duidelijke regeling is het noodzakelijk dat op een uniforme manier wordt afgemeld.

Alleen schriftelijke afmeldingen bij de ledenadministratie kunnen op een correcte manier afgehandeld worden.

Hierbij het formulier voor af te melden.

Author