Rechten en plichten

Belangrijk!

Rechten en plichten

Enkele voorbeelden uit de statuten en/of huishoudelijk reglement

Boetes.
Boetes opgelopen in wedstrijden dienen door de speler(ster) zelf te worden betaald

Reiskosten.
In principe wordt er een tegemoetkoming in de reiskosten per kilometer betaald bij de jeugdteams (boven 50 kilometer enkele reis). Senioren dienen zelf de reiskosten te betalen.

Sportkleding.
H.M.C. Raamsdonksveer verkeert momenteel in de “luxe omgeving” dat voor elk team wedstrijdkleding via sponsoring aanwezig is. Deze kleding blijft te allen tijde eigendom van H.M.C. Raamsdonksveer.

Bezit eigen bal.
In het verleden zorgde de handbalvereniging voor voldoende ballen voor de trainingen. Helaas betekende dit dat er jaarlijks voor vele honderden euro’s aangeschaft en kwijtgeraakt werd.  Vanaf het seizoen 2004-2005 is dit gewijzigd. Op de ledenvergadering van oktober 2004 is het bestuur akkoord gegaan met een voorstel om een eigen bal voor alle leden vanaf de E-jeugd verplicht te stellen. Goede ballen zijn, met een goed advies, binnen de vereniging verkrijgbaar op onderstaand adres:.

Govers Sport
Govers Sport is de officiële materialensponsor van H.M.C. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van handbal. Leden van H.M.C. Raamsdonksveer ontvangen 10% korting op alle handballen en 10% korting op alle handbalschoenen.

Prins Hendrikstraat 12
4941 JV Raamsdonksveer
Tel: 0162-518650
E-mail:  info@goverssport.nl
Website: www.goverssport.nl