Snuffelstage vrijwilligers

Regelmatig bereiken ons geluiden dat er personen zijn die wel wat vrijwilligerswerk voor Goodflooring-H.M.C. willen doen maar niet weten wat het inhoudt en wat ze leuk vinden. Welnu; daarvoor hebben we een zogeheten “Snuffelstage” voor vrijwilligerswerk opgezet. Dit houdt in dat men geheel op vrijblijvende basis een aantal vergaderingen en / of bijeenkomsten van het bestuur en de diverse werkgroepen kan bezoeken om te ervaren wat het een en ander inhoudt en wat er van je verwacht wordt.

Op deze manier kun je ook een inzicht krijgen in wat je leuk vindt om te doen. We streven ernaar om de geplande vergaderingen tijdig op de website te plaatsen zodat iedereen kan zien wanneer een vergadering gepland
staat.

Voor meer info kun je mailen naar:  info@hmcraamsdonksveer.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Wil je weten wat de taken en verantwoordelijkheden bij Goodflooring-H.M.C. zijn, klik op deze link;  Taken en Verantwoordelijkheden van Goodflooring-H.M.C deze kunt u gebruiken bij het maken van uw keuze.