Sparen via SO! Sport

SO! Sport: extra inkomsten voor Goodflooring-HMC Raamsdonksveer

SO! Sport heeft een verdienmodel voor sportclubs ontwikkeld dat leden en supporters in staat stelt advertentie-inkomsten te genereren voor hun club.

sosport2Hoe werkt het?
Sporters en supporters zijn een zeer interessante doelgroep voor grote adverteerders, maar deze kunnen moeilijk met elke vereniging afzonderlijk afspraken maken. SO! Sport bundelt daarom de sportverenigingen in een landelijk netwerk, zodat ook onze sportclub kan profiteren van extra reclame inkomsten.

Het netwerk bestaat uit “beacons” op sportterreinen die communiceren met de app en de telefoon van leden en supporters. Op de vereniging ontvangen deelnemers een bericht (slechts één per 24 uur) van een adverteerder op hun mobiele telefoon. Bekijken zij dit bericht, dan wordt de club hiervoor beloond. Delen zij de advertentie vervolgens ook via sociale media, dan valt de beloning voor de club nog hoger uit. Hoeveel Goodflooring-HMC Raamsdonksveer kan genereren hangt af van het aantal deelnemers en hoe vaak zij op een sportlocatie komen. Per week kunnen de inkomsten oplopen tot zo’n € 15,00 per deelnemer!

Bekijk de korte animatie op: www.so-sport.nl/clubs

De voordelen van SO! Sport
Met SO! Sport kan Goodflooring-HMC inkomsten ontvangen zonder dat de club geld of tijd hoeft te investeren. Eindelijk wat financiële ruimte die we bij Goodflooring-HMC willen besteden aan de jeugd.

De app downloaden
Als je de SO! Sport App downloadt help je onze club en maak je zelf kans op mooie prijzen. Met de SO! Sport App kun je het hele jaar door gratis de club steunen. Als je de app hebt geïnstalleerd, krijg je een bericht van een adverteerder als je op een sportlocatie komt die is aangesloten bij SO! Sport Kijk op http://www.so-sport.nl/locaties/ waar je inmiddels al voor ons kunt sparen. Wees gerust, geen tientallen, maar slechts één bericht per 24 uur en alleen als je op een aangesloten sportlocatie bent. Kies je er dan voor om dat bericht te bekijken dan begint de teller op de club te lopen. Want deze aandacht is een adverteerder heel wat waard. De SO! Sport App werkt zowel bij thuis- als uitspelen en ook als je gewoon eens naar het zwembad gaat. Deel je de boodschap met je vrienden op sociale media en klikken zij ook op de advertentie, dan valt de beloning nog hoger uit.

Privacy gewaarborgd
Voor SO! Sport is privacy een groot goed! SO! Sport gebruikt ISO 27001 en ISO 9001 beveiligde hosting, delen geen informatie met derden en hebben geen toegang tot het ledenbestand.

Werkt SO! Sport ook op mijn telefoon?
De SO! Sport app is beschikbaar voor iOS en Android. Voor Apple iOS heb je iPhone 4s, 5, 5s, 6, 6+, 6s, 6s+ of 5se nodig en bluetooth aan hebben staan . Zorg dat je bij de installatie akkoord gaat met het gebruiken van location services en notificaties.

Uitgebreide informatie kun je vinden op: www.so-sport.nl

Doe mee en spaar voor onze / jouw vereniging!!!

sosport