VriendenLoterij

24 april, 2018
beheerder

Goodflooring-HMC Raamsdonksveer neemt, als goed doel, deel aan de VriendenLoterij.

Dit doen we om extra inkomsten voor de vereniging te kunnen genereren om o.a. de contributie op een aanvaardbaar peil te kunnen houden en een aantal zaken te financieren.

De leden van de vereniging, maar ook je familieleden, vrienden, kennissen etc., kunnen meespelen in de VriendenLoterij en hebben de mogelijkheid om gratis!!! een goed doel, stichting of vereniging te kiezen. De helft van elk lotprijs gaat direct naar de clubkas.

Deelname aan de VriendenLoterij kost € 13,50 per trekking en er zijn 14 trekkingen per jaar.

Wat kun je winnen? Elke maand zijn er geldprijzen van € 100.000,– en € 25.000,– te winnen en elke maand kun je ook een Volkswagen Polo winnen. Daarnaast zijn er diverse weekprijzen en dagprijzen te winnen. Voor een uitgebreid overzicht van het prijzenpakket kun je surfen naar: www.vriendenloterij.nl

Hoe werkt het aanmelden: Ga naar www.vriendenloterij.nl volg de instructies en vergeet vooral niet om Goodflooring-HMC te kiezen als goed doel!!! Speel je reeds mee maar wil je je lot laten omzetten dan kan dit heel eenvoudig en zonder kosten.

Voor alle overige vragen kun je terecht op www.vriendenloterij.nl Mocht je desondanks toch nog vragen hebben dan kun je dit melden via info@hmcraamsdonksveer.nl
Alvast bedankt voor je deelname.