Werkgroep Activiteiten

Wat doet de werkgroep Activiteiten binnen onze vereniging?

De werkgroep activiteiten probeert wat extra’s te beiden voor onze leden buiten de trainingen en de wedstrijden. Het algemene doel is de gezelligheid en sfeer binnen de vereniging te stimuleren

De werkgroep Activiteiten is onderverdeeld in 3 subwerkgroepen:

1. Jeugdkamp
Het jeugdkamp van Goodflooring-HMC is de leukste activiteit de je maar kunt bedenken. Een jeugdkamp kan niet zomaar worden georganiseerd, voordat je dit doet moet je heel goed de behoefte weten van de deelnemers. De organisatie maakt het jeugdkamp niet tot een succes, dat zijn de kinderen zelf.

Het e-mail adres voor deze groep is: werkgroepjeugdkamp@hmcraamsdonksveer.nl

2. Goodflooring-H.M.C. Toernooi
De werkgroep Goodflooring-H.M.C. Toernooi legt zich toe op de organisatie van het eigen handbaltoernooi. Dit toernooi heeft zowel een prestatief als recreatief karakter. Naast het spelen van de wedstrijden worden er tal van nevenactiviteiten georganiseerd en kan er gebruik worden gemaakt van overnachting door middel van meegebrachte tenten.

Het e-mail adres voor deze groep is: toernooi@hmcraamsdonksveer.nl

3. Overige activiteiten
Deze groep probeert buiten het jeugdkamp en het Goodflooring-H.M.C. toernooi extra activiteiten voor onze leden, maar er zijn ook activiteiten die ook door niet-leden bezocht kunnen worden. Deze extra activiteiten zijn o.a. Grote Clubactie, Sinterklaasavond, Dropping, Barbecue, Voetbaltoernooi, Familietoernooi enz.

Het e-mail adres voor deze groep is: werkgroepactiviteiten@hmcraamsdonksveer.nl