Werkgroep technische zaken

Wat doet de werkgroep Technische Zaken binnen onze vereniging?

De werkgroep Technische Zaken zorgt ervoor dat alle leden van Goodflooring-HMC kunnen trainen en/of spelen op zijn of haar niveau en onder de meest optimale omstandigheden. Om dit te kunnen verwezenlij-ken houdt zij voortdurend contact met de leden, vrijwilligers, diverse andere werkgroepen en met het bestuur van Goodflooring-HMC. Tevens bereidt de werkgroep Technische Zaken beleidsvoorstellen voor of voert de beleidsbeslissingen van het bestuur uit.

De werkgroep Technische Zaken is onderverdeeld in 3 subwerkgroepen:

  1. Wedstrijden/competities/bekerwedstrijden

Alle administratieve handelingen die nodig zijn om (beker)competitiewedstrijden te kunnen spelen worden door deze groep geregeld. Het vaststellen en verzetten van wedstrijden gebeurt ook door deze groep alsmede het maken en verspreiden van de weekbrief (wedstrijdprogramma).

  1. Trainingen/trainers/technisch beleidsplan

In overleg met het bestuur zoekt deze groep naar de juiste, vakbekwame trainers, coaches en begeleiders. In samenspraak met deze trainers wordt een plan opgesteld en geïmplementeerd van waaruit de trainingen worden aangeboden.

  1. Teams

Deze subwerkgroep is het eerste aanspreekpunt, na de trainers, coaches en begeleiders voor de teams. Dit onderdeel is onderverdeeld in jeugdteams en seniorenteams met daar weer een onder- verdeling in een jongens/herenkant en een meisjes/dameskant. De personen die deze functie gaan uitvoeren zijn regelmatig aanwezig bij trainingen en wedstrijden. Ook overleggen ze met de trainers en coaches of ze volgens het jeugdplan werken om zo een terugkoppeling te krijgen op het jeugdplan. Hiernaast communiceren zij met de trainers of de randvoorwaarden voor een degelijke training voldoende zijn.

Voor welke zaken/vragen kan men bij de werkgroep Technische Zaken terecht?

Iedereen die wat voor vraag dan ook op handbal(technisch) gebied heeft, mag ons altijd aanspreken? Ben je het bijvoorbeeld niet eens met de indeling of training of heb je het gevoel dat je er bij je trainer of leider niet mee terecht kan kun je ons vragen. Wel nadat eerst overleg is geweest met de betreffende leider/trainer. Vragen en/of opmerkingen alleen gemaakt ‘aan de bar’ worden niet in behandeling genomen. Komen wij er niet uit dan zorgen wij in ieder geval dat de vraag bij de juiste persoon of commissie terecht komt.

Hoe kunnen onze leden in contact komen met de werkgroep Technische Zaken?

De leden van de werkgroep Technische Zaken zijn te bereiken via tc@hmcraamsdonksveer.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of gewoon door direct aan de jas te trekken. Er is namelijk vrijwel altijd iemand van de werkgroep Technische Zaken aanwezig op het sportpark en/of in de sporthal.

Wat moeten de onze leden zeker weten van de werkgroep Technische Zaken?

Wat de leden van Goodflooring-HMC zeker moet weten van de werkgroep Technische Zaken is dat wij ons vrijwillig inzetten om het voor iedereen binnen Goodflooring-HMC mogelijk proberen te maken om hun geliefde sport veilig maar vooral met veel plezier uit te kunnen oefenen. Hierbij wordt rekening gehouden met de beleidslijnen van de vereniging en ieders capaciteiten.